METAL-KOOP KURBANI KESTİ

METAL-KOOP KURBANI KESTİ
Sınırlı Sorumlu Metal İşçileri Kooperatifi, (METAL-KOOP) kurban kesmek isteyen Erdemir çalışanlarına kolaylık sağladı.
Kurban Bayramı öncesi üyelerine duyuru yapan Metal-Koop yönetimi, gelen talepleri alarak kurbanlıklarını belirledi.
Metal-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, yaptığı açıklamada, yaptıkları duyuru sonrası gelen taleplere göre hareket ettiklerini söyledi.
Kurban Bayramı öncesi yaptıkları duyuru sonrası 112 kişinin müracaatta bulunduğunu belirten Özdemir, şöyle konuştu:
“Yapılan müracaatlar sonucu 16 kurbanlık büyükbaş hayvan anlaşma yapılan firmadan sağlandı. Kurbanlıklar, getirildikleri Ereğli Belediyesi Mezbahanesi’nde, Veteriner hekim nezaretinde uzman kasaplarca hijyenik ortamda okunan duaların ardından kesildi.
Bir kurbanlık hayvanın 7 kişiye bölündüğü işlemde, eşit şekilde ayrım yapılarak kooperatifimizce hazırlanan kolilere yerleştirilen etler sahiplerine teslim edildi.
Kurban derileri de Türk Hava Kurumu Ereğli Şubesi’ne verildi..
Bu yıl ilkini başarı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi, önümüzdeki Kurban Bayramı’nda daha da geniş katılımlarla sürdürmeyi planlıyoruz.”
Henüz yorum yapılmamış.