BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ…

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ…
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş’a, Erdemir’deki üyelerimizin ziyaretleri devam ediyor. 1 Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım Baş Mühendisliği çalışanları Odabaş’ı ziyaret ederek görüş alış, verişinde bulundu.
Ünite çalışanları, sendika binamıza gelerek ziyaret ettikleri Odabaş’a, Türk Metal Sendikası’na bağlılıklarını dile getirdiler.
Sadece sözleşme dönemlerinde değil, her zaman Türk Metal’in yanında olduklarını bildiren arkadaşlarımız, “bu birlik ve beraberliğimizle sendikamızın daha iyi yerlerde olması için çalışacağız. Gerek genel merkezimiz, gerekse şube başkanlığımızın, bizlerin her türlü sevinç ve üzüntüsünde yanımızda olduğunu biliyoruz” dediler.
Odabaş da, Erdemir çalışanlarının sendika bünyesindeki birlik ve beraberliğinin örnek teşkil ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Tüm arkadaşlarımız sağladıkları birlik ve beraberliğin yanı sıra işine ve sendikasına sahipleniyor. Bu son derece güzel bir olaydır. Devam eden sözleşme görüşmelerinde de sağlanan birlik, beraberlik ve sahiplenme sendikamızın gücünü ortaya koyuyor.
Erdemir ile süren görüşmelerimizin üçüncüsünü 9 Nisan’da saat 11.00’de İstanbul’daki MESS binasında yapacağız. Her zaman dediğimiz gibi, üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda sürdürdüğümüz görüşmelerin masa başında bitirilmesinden yanayız.”
Henüz yorum yapılmamış.