Türk Metal Kdz. Ereğli Şubesi

İŞ YERİ ARKADAŞLARINA TAZİYEDE BULUNULDU

26.04.2013
1.290
İŞ YERİ ARKADAŞLARINA TAZİYEDE BULUNULDU
REKLAM ALANI

İŞ YERİ ARKADAŞLARINA TAZİYEDE BULUNULDU

DSCN1157Türk Metal Sendikası yöneticilerimiz, geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren arkadaşımız merhum Muharrem Bıyık’ın, Erdemir’de görev yaptığı Atölyeler Bakım Müdürlüğü Sürekli Döküm Bakım Baş Mühendisliği’ni ziyaret ederek mesai arkadaşlarına taziyede bulundular.

Sendika Şube Mali Sekreterimiz Sedat Taşdelen, beraberinde Baş Temsilci Mustafa Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karakaya ve İş Yeri Temsilcisi Zafer Karaşen ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, merhum Bıyık’ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu dile getirerek, “Acımız büyük. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Allah Ailesine, mesai arkadaşlarına ve bize sabırlar versin” dedi.

REKLAM ALANI

Taşdelen’in, Erdemir ile sürdürülen ve uyuşmazlık zaptı tutulan DSCN1163sözleşme süreciyle ilgili detay bilgiler de aktardığı iş yerindeki üyelerimize, aynı zamanda 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nda Erdemir Plaj Tesisleri’nde çalışanların eşleriyle birlikte katılacağı piknik etkinliği hakkında da bilgiler verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.