SENDİKAMIZA KUTLAMALAR SÜRÜYOR

SENDİKAMIZA KUTLAMALAR SÜRÜYOR
Türk Metal sendikası olarak yetkili bulunduğumuz Erdemir ile gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmesi sonrası Karadeniz Ereğli Şube Binamıza kutlama ziyaretleri devam ediyor.
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret eden Karadeniz Ereğli Belediyesi bağımsız meclis üyeleri Halil Bozkuş ile Hasan Pınarcık, gerçekleştirilen sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Bozkuş, burada yaptığı konuşmada, önceki gün iş kazasında yaşamını yitiren Erdemir işçisi Resul Aydın’a Allah’tan rahmet, ailesine, sendikaya ve Erdemir çalışanlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Bozkuş, gerçekleştirilen sözleşmeden dolayı sendikayı sözleşmeden dolayı kutlarken, “Ereğli’nin üzerinde kara bulutların dolaştığı bir ortamda, zor bir süreçten anlınızın akıyla çıktınız. Böyle bir ortamda greve gitmek hem Erdemir çalışanı, hem de Ereğli esnafı için çok olumsuz bir tablo olurdu. Bu anlamda sizi kutluyor, sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odabaş da “sözleşmeyle ilgili çok olumlu tepkiler alıyoruz. Güzel bir sözleşme yaptığımızı bir kez daha ifade etmek isterim. Bağımsız meclis üyeleri olarak bu süreçte yanımızda oldunuz. Bunun için size özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.
Henüz yorum yapılmamış.