AİLE KURULTAYI’NA GİTTİLER


AİLE KURULTAYI’NA GİTTİLER
Türk Metal Sendikası Genel Merkezimizce düzenlenen Aile Kurultayı’na, Ereğli şubemiz de 112 işçimizi eşi ile birlikte gönderdi.
Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş, ailelerin Ankara’ya gidişi öncesi yaptığı konuşmada, Türk Metal’in Türkiye’de ve dünyanın sayılı ülkeleri arasında ilklerin sendikası olduğunu söyledi.
Sendikamızın, Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak öncülüğünde sürdürdüğü çalışmalardan birinin de Aile Kurultayı olduğunu belirten Odabaş, “bu kurultaya katılan işçilerimiz ve eşleri, aynı zamanda çalışma hayatında ailenin önemi, sendika ve aile gibi konularda eğitimden geçiyorlar. Ailelerin katılımıyla daha da büyüyen Türk Metal’in gerçekleştirdiği bu tür etkinlikler devam edecek. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
15 Ekim 2013’de Ereğli’den ayrılan 112 aile Ankara’daki Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilecek 5 günlük eğitime katılacak. Aileler, bu sürede çeşitli yerleri de gezme imkanı bulacak.

Henüz yorum yapılmamış.